onsdag 24 september 2014

Asplöven bröt SSK:s segersvit

(FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Om AIK bröt sin förlustsvit så var det tvärtom för SSK - som mötte Asplöven och förlorade på övertid. Vinstsviten stannade den här gången därmed på fem raka segrar.

Matchen spelades inte i Haparanda utan i Luleå, i Coop arena.


Backarna Adam Hansen och Robin Press gjorde ett respektive två mål för SSK.

Hansen åkte med som sjundeback men var den som drog i gång målskyttet och bidrog med en assist vid 3-3 kvitteringen halvvägs in i tredje - fint sätt att tacka för förtroendet.

Robin Press - ja han fortsätter göra poäng i varje match. Snacka om glödhet. Vid det första av de två målen, kvitteringen till 2-2  i mitten av andra perioden skrev nyförvärvet Pär Edblom in sig i målprotokollet också med en andra assist bakom Mattias Beck.

Skön start för Edblom i nya klubben även om det inte blev seger. Lite typiskt för serien så här långt är ju att SSK hämtat in underlägen, så skedde även här vid samtliga tre SSK-målen.

Det blev dock ingen fjärde upphämtning utan matchen gick efter Press 3-3-mål till förlängning där Jacob Lagace avgjorde efter 2.05 då han kommer helt fri med Sebastian Idoff och bara blåser på ner mot målet och lyfter upp pucken i högra krysset.


Inga kommentarer: