tisdag 30 september 2014

Ingen Presspoäng - ingen seger

(FOTO.WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Andra förlusten för SSK, 2-3, nu vid full tid och därmed första matchen utan en poäng för Södertälje.

Ironiskt nog verkar det här  - enligt LTs rapport - ha varit en bra match av Södertälje, som dessutom vann skotten stort, med 33-18  (11-10, 13-4, 9-4).


Adam Hansen och Jesper Frödén gjorde SSK:s båda mål, för Hansen är det andra HA-målet i karriären, på sitt enda skott i matchen. Kul, han fick ju bara vara med i sex matcher för två säsonger sedan, var uppsatt på 34 matcher men fick inget jätteförtroende förra säsongen heller men det kanske är dags nu då för den 20-årige backen.

SSK hade en tredje puck inne också men den dömdes bort för offside i målgården där Erik Lindhagen hamnade – oklart om han blev knuffad (ser lite så ut på highlightsen) eller om han var där av egen vilja.

Noterbart i kväll var att det endast var två SSK:are som inte noterades för ett enda skott, övriga hade 1-3 skott vardera_ forwarden Jonas Djupvik Lövlie och backen Michal Gulasi.

Noteras kan även att backen Robin Press fantastiska svit med poäng i de sju första matcherna bröts. Dags för andra att kliva fram och näta nu.


Inga kommentarer: