lördag 13 september 2014

Dagens matcher... lite från sidan

Seriepremiär, hemmapremiär och första matchen i SHL för DIF sedan återkomsten i våras. Det kommer vara ett sjuhelvetes drag på ett (som det verkar redan innan) fullsatt Hovet.

Jag kommer dock - tyvärr - att missa festen. Känns lite konstigt så klart för mig som följer DIF (och AIK o SSK) så nära och har gjort det så länge. Men min jobbsituation ändrade sig lite i somras så i dag är jag på plats i Gavlerinken och skriver om Brynäs-Leksand för TT i stället.


Jag kommer skriva alla Brynäs hemmamatcher för TT den här säsongen och det innebär några - men som tur var inte så jättemånga - krockar med matcherna på Hovet och i Axa

I dag spelar ju dessutom SSK hemma (mot VIK) och AIK är on tour till Haparanda (och Asplöven). Typiskt nog spelas alla fyra matcherna samtidigt tidsmässigt i dag också då samtliga fyra matcher har nedsläpp 18.30.

Jag kommer såklart updatera mig efteråt men det blir omöjligt (och fel mot TT) att försöka hålla koll på alla fyra matcherna under matchernas gång så det blir lite som det blir med bevakningen av AIK, DIF o SSK i dag.

Bara så ni vet och inte tror att jag struntar i 08-lagen plötsligt. Det gör jag inte men det kommer bli lite som det faller sig de här säsongen. Det är enda sättet att få ihop det nämligen.

Med det sagt... så finns ju passionen för hockeyn och glädjen i att få bre ut sig i bloggen kvar. Så det kommer jag fortsätta med så mycket jag orkar.

Nu kör vi!

PS: Jag blev intervjuad av HockeySverige inför SHL premiären, om mina tankar kring DIF och den kommande säsongen. HÄR kan ni läsa det snacket :)

5 kommentarer:

P sa...

Tror ingen ifrågasätter varför du väljer betalt jobb istället för gratisarbete :)

Ing-Marie sa...

Du är bäst ändå Marie, tror ingen som läst dig tvivlar på din passion, du gör ett bra jobb var du än är

Donkeyman sa...

Jag vill bara gratulera till ett fast uppdrag för TT. Trots att jag helst skulle se att du kunde livnära dig på att skriva om Stockholmshockeyn. Därför att du är den som skriver bäst om våra lag. Synd bara att tiden inte räcker till för att gå ned i serierna. Skrivet av en gammal "Bajare".

Sotarn sa...

Nja jag tycker nog du gör fel, tycker du ska skita i allt annat o enbart skriva om DIF faktiskt :)

Marie Hallman sa...

Till er alla fyra: Tack för pepp och stöd. Är lite delad själv. Bra att jag får skriva Brynäs hemmamatcher för TT så klart men synd att det krockar. Och ja Donkeyman, det är synd. men det går ju bara inte.
Jag kämpar på så får vi se vad det blir av allt.
Kram på er!