onsdag 24 september 2014

"Känslan var att Zlin inte ville vara här i dag"

(Markus Ljungh. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Zlin bjöd upp i en period. Sedan`… var det som att någon släckte lyset hos det tjeckiska laget. Det blev en 8-0 seger för DIF, den största segern i en tävlingsmatch på 23 år för Djurgården.

Markus Ljungh gjorde 2+2 i matchen. Jag tog ett snack efteråt om alla mål som zlank in mot Zlin och eftersom matchen inte var så där jättekul utöver målkalaset… om man ska vara ärlig … så blev det lite snack om SHL också. Han gjorde ju sitt första SHL-mål i karriären i torsdags mot Leksand till exempel…


Klicka på inslaget så kan ni se/höra det här direkt i datorn. Du som använder mobil behöver klicka på den här på Youtube länken för att höra intervjun.

(Allt ljud och alla bilder i inslaget ägs av WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)
Inslaget går även att se här: http://youtu.be/BreZDoxeA-w
.

Många fina mål som sagt och det var  inte bara Ljungh som gjorde fyra poäng i matchen – detsamma gjorde Marcus Högström (fyra assist). Micke Holmqvist kunde räkna i tre pinnar – var fyra först men en assist blev ändrad efteråt.

**

Djurgården har nu kvar att möta Fribourg den 7 oktober. Fribourg ligger två poäng före DIF som då alltså måste vinna den bortamatchen för att komma etta. Samtliga gruppvinnare och de fem bästa tvåorna går sedan vidare till slutspel. 

Inga kommentarer: