onsdag 24 december 2014

GOD JUL alla finaste ni!

(Den här lilla killen är ett bra sällskap på nätterna när man skriver o gör inslag om hockey. Tarzan hälsar God Jul han med. FOTO MARIE HALLMAN)

Hej alla fina bloggläsare :)  Eftersom det är julafton vill jag bara tala om för er att ni gör mig glad, det är ni som får mig att kämpa på även när det går emot och saker och ting inte alltid blir som man vill och hoppas när det gäller hockeyskriveriet.

De flesta av er håller på AIK, SSK eller DIF tror jag men det som gör mig extra glad är när ni läser om varandras klubbar - även ni som tittar in och håller på helt andra lag.


Vi har ju alla en sak gemensamt - vi älskar den här galna sporten där logiken oftast visar att hockey är sjukt ologiskt. Vi älskar alla hockeyn för passionen, känslorna, artisteriet, dramatiken och liret.

(Tarzan kan inget om hockey  med gillar julkulor så GOD JUL på er! FOTO MARIE HALLMAN)


Det händer emellanåt att jag funderar på att bara ge upp och lägga ner allt, det är för osäkert, ångestframkallande, bökigt och stökigt att vara frilans och försöka verka i en mediebransch som är hård och inte alltför rolig alla dagar.

Som tur var är hockeyspelare allt som oftast roliga och bjuder generöst på sig själv i såväl med som motgång och så finns ju ni, dvs de som betyder allt för att den här sajten ska finnas kvar. Jag är glad att ni finns och att ni läser. Sköt om er allihop. Kram!

2 kommentarer:

Donkeyman sa...

Jag är en gammal gubbdjävel som håller på Hammarby. Och har gjort så längre än man kan minnas. Men jag har också genom åren funnit stor glädje i att läsa din blogg.

Och jag skulle sakna det otroligt om du ruttnade på att skriva om 08-hockeyn. Även om du inte har energi nog att fördjupa dig i det som sker på lägre nivå än DIF, AIK och SSK.

Marie Hallman sa...

Donkeyman: Fin du är, tack! Det är såna som du som gör att jag har kört på. När det är tungt har dig i tankarna. Kram! Och God Jul :)