onsdag 10 december 2014

"När man inte gör mål på sina chanser blir det tungt"

(Micke Lindqvist. FOTO JESPER ZERMAN)


Jag var på Hovet under tisdagen men inte för att följa matchen i sig utan för att spela in en kommande grej på Viasat. Så jag följde inte matchen i detalj så men … det var en lugn match.  Väldigt lugn till och med.

Känns som att lite mer känslor och inte minst lite mer krig framför båda målen hade varit att föredrar, från båda sidor sett, inte minst i första och andra perioden där det var en hel del gnetande längs sargkanten.

 
(Andreas Molinder och Micke Lindqvist. FOTO JESPER ZERMAN)

Timrå fick ett par chanser i andra där AIK inte var med riktigt. Pang pang sa det så stod det 0-1 och 0-2 till gästerna som gjorde de där två målen med  41 sekunders mellanrum.

I tredje var AIK bättre och Robin Kovacs bröt mönster när han stal pucken och sedan virkade in en avig puck som gav en reducering till 1-2 halvvägs in i tredje men några fler mål blev det inte för AIK som nu förlorat två av de tre senaste matcherna.

 (Robin Kovacs FOTO JESPER ZERMAN)

Men det är inte förlusten här som stör mig mest, det är det alldeles för bekväma spelet.  Sett över hela laget. Kovacs står ut offensivt men  i övrigt var det på tok för snällt framför båda målen.

(Copyright ljud Marie Hallman, samtliga bilder Jesper Zerman.)


Jag hann få tag på Micke Lindqvist och snacka lite om matchen och det här om att åka hiss på speed i tabellen där AIK just nu är tia.

(Theo Lennström FOTO JESPER ZERMAN)Klicka på inslaget en bit upp eller kolla via den här youtubelänken hur Lindqvist upplevde matchen.

(David Lillieström Karlsson. FOTO JESPER ZERMAN)

Fler fina bilder från matchen av Jesper Zerman finns HÄR

Inga kommentarer: