måndag 22 december 2014

"Jag vill sticka ut - på ett positivt sätt"

 (William Nylander & Oliver Kylington. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMANSE)

Oliver Kylington och William Nylander är två underbara artister på hockeyisen. Redan. Javisst, de tappar puckar ibland också i sin iver att göra något extra.

Och de älskar att hålla i pucken. Men bryter mönster och de jobbar för laget också även om de alltid har gått och alltid kommer att gå sin egen väg.


Jag träffade Oliver – och efter en stund fick vi sällskap av William – på pressträffen inför JVM. Det blev snack om att sticka ut, Olivers nytändning i AIK,  att hantera snacket som går, Olivers längtan hem till kompisarna  Stockholm och vikten av att släppa tankarna på pucken ibland.

De här två lirarna var rumskompisar där på Arlanda och är nog det nu med tror jag.  Båda vet hur det är att hoppa runt till olika klubbar, för och nackdelar med det.  Blev snack om speltid, vad som krävs för att hitta en ny nivå och vänskapen mellan de två samt lite snack inför JVM.

Och… så lovade båda att OM de vinner, vilket de går för, så har de lovat att bjuda upp till dans, inför tvkamerorna. Kan bli pardans, freestyle eller kanske en moonwalk. Vem vet.  Men bara om de vinner. 
Annars får de ta dansen någon annan gång….
Klicka på inslaget – funkar det inte så finns detäven här på YouTube.

Inga kommentarer: