onsdag 31 december 2014

Sörensen ende DIF-målskytt

(FOTO JOHAN SAHLÉN)

Förlust för Djurgården uppe i Luleå 1-3. Ende målskytt  för DIF - Marcus Sörensen som nu kunde pricka in Luleå på ”lag jag har nätat på kartan”.

Är två SHL-lag kvar att pricka in för Djurgårdsforwarden nu -  Linköping och Örebro - sedan har han nätat på alla SHL lag den här säsongen.


Kul att se hur han ta för sig, i den här matchen blev det 19.03 i istid, tre skott på mål, två vid sidan av och ett i mål då. Och en tackling! Fast det är ju inte hans grej direkt. Tolv mål är Sörensen uppe i och ja det var den goda nyheten,

Den mindre roliga nyheten för DIF är ju att laget nu tog sin sjunde raka torsk på bortaplan. Inte Brynäsklass på den sviten (de är generalsämst) men nästan.

Som tur var för DIF så har det blivit en vinst var tredje, fjärde match typ också,vilket gör att man ändå ligger på en åttonde plats – på samma poäng som Luleå men med nio måls sämre målskillnad.


Men det gäller att se upp, Färjestad (som visserligen förlorade under tisdagen) är bara en pinne efter och tian Leksand är fem pinnar bakom.

Inga kommentarer: