fredag 13 september 2013

Bra, rolig och dessutom gratis juniorhockey i helgen...

(Ta chansen och kolla på riktigt rolig och bra juniorhockey i helgen, gratis!FOTO PRIVAT)

Det är inte bara de stora grabbarna som är i full gång med hockeyn nu när HockeyAllsvenskan startat och Elitserien (SHL) drar igång på lördag. Det är full rulle på kidsen också och på lördag finns det rolig och bra juniorhockey att kolla in i Mälarhöjdens ishall - till gratis entré dessutom…

Fjortonåringar från hela Sverige gör under helgen upp i DIF U14 elitcup och på isen kan man, som extra krydda,  bland annat se några gamla storspelares söner visa upp sig tillsammans med sina lagkamrater.


Tio lag deltar i två grupper, dels Djurgården, Leksand, Linköping, Malmö och SSK i ena gruppen och så AIK, Brooklyn Tigers (från Luleå), Brynäs, Färjestad och Huddinge i den andra gruppen.

Matcherna pågår till sent i kväll (fredag, sista matchen börjar 21.00. I morgon drar Leksand-Djurgården igång matchandet klockan 08.30. Brooklyn Tigers vs AIK avslutar med matchstart 20.30.

På söndag är det kvartsfinaler – där börjar den första 08.00 och den fjärde kl 12.00, sedan är det placeringsmatceh, Semifinaler 14.40 och 16.00 samt så klart brons match 17.40 och final med början 19.00. 

Hela schemat hittar ni på den här länken 

Matcherna spelas i två gånger 20 minuter och måste avgöras, därför kan det bli fem minuter sudden och straffar precis som  när seniorerna spelar. Och viktigast av allt. Det brukar vara galet rolig hockey när kids i den här åldern, U14 spelar. Det är så mycket hjärta och adrenalin så det brukar knaka i väggarna.

Och de här sönerna till storspelare som jag nämnde de hittar ni i följande lag:
Adam Falk (son till Nichlas Falk) och Viktor Rönnquist (son till Petter Rönnquist) spelar båda i Huddinge, Dennis Finn Olsson (son till Jonas Finn Olsson) och Marcus Carlberg (son till Micke Karlberg) spelar båda i Leksand, forwarden Sebastian Sundlöv  (son till Micke Sundlöv)  spelar i Brynäs

 Den som vill följa matcherna online kan göra det här 

Det går att se matcherna streamade på livearena också, det kan ni göra här  även om jag själv tycker att live är roligast, så passa på och åk ut till Mälarhöjdens ishall nu!

2 kommentarer:

Palle sa...

Eller dra till Hovet i stället Marie och upplev denna ljudkuliss som ljudmässigt svagt pipande diffarna aldrig någonsin kan komma upp i, hur dom än anstränger sig.

http://www.youtube.com/watch?v=M4_nmh2c6Q0

Marie Hallman sa...

Palle: Jag ska till Hovet! Och tycker det är bra drag på båda lagens matcher... men det vet du ju :)