fredag 27 oktober 2017

”Man får otrolig energi”


Patrik Lundh är inte den där flashigaste spelare på isen men han är just en sådan spelare som alla lag vill ha – sliter enormt, hittar luckorna, gör andra bättre, står rätt själv, är ett ständigt hot och irrationell. Man vet inte var man har honom så dyker han upp både här och där och har dessutom en hög lägstanivå.  

Hettar det till så är han definitivt där med lika stort känslomässigt engagemang i det mentala spelet som det tekniska med pucken. En sådan jag verkligen gillar trots att han ofta står stå lite i skymundan i medieljuset för andra som både tar och får mer plats i rampljuset.


Mot Skellefteå stod han för Djurgårdens tredje pp-mål för säsongen. Det är faktiskt Peppe som har gjort två av de tre, då han gjorde lagets andra kasse i pp mot Mora den 14 oktober hemma på Hovet. (Andreas Engqvist gjorde första pp-målet mot Rögle 5/10)

Lundh var dessutom konstant och röjde runt vid målet, han var väldigt nära att få in pucken i tom kasse när gästerna plockat Gurra Lindvall ur målet men fick se pucken glida precis utanför på andra sidan isen.

Här är lite snack om säsongen, egna prestationen, hetta, känslor, Tre Kronor och det här med att göra som man har lovat varandra att göra. Med mera! Så in och lyssna.


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se
Inga kommentarer: