fredag 13 oktober 2017

Vart tog konsekvensen vägen?

(Mitell har lite att fundera på! Foto www.hockeymedmariehallman.se/arkiv)

Målkalas och fjärde raka förlusten för AIK blev det under fredagskvällen när BIK Karlskoga kom på besök.

Jag har tagit lite livehockeyledigt i helgen så jag såg inte matchen men slutresultatet 4-7 talar väl sitt tydliga språk hur det måste ha sett ut bakåt.


Jag noterar i statistiken att AIK hängde med bra målmässigt och även ledde fram till slutsekunderna av andra. 

edan verkar det har rasat lite i början på tredje, AIK kom igen och var nästan i kapp i slutet matchen och nästan i fatt med drygt åtta minuter kvar men sedan fick Erik Källgren vittja kassen två gånger till och då var såklart matchen över.

Målskyttar i AIK:  Anton Holm  (1-1), Henrik Marklund (2-2 i spel 4 mot 5) , Anton Holm igen (3-2) och Eric Castonguay 4-5 spel 5 mot 3.

Det är ju lite märkligt det här att man första vinner fyra raka och ser jättestarka ut för att sedan torska fyra raka. Och släppa in 7 mål.

Målskillnaden i fyra första matcherna 13-5 vs de fyra senaste 13-17 är ju intressant, inte minst om an ser antalet insläppta.


Man kan väl säga att Thomas Mitell har en del att fundera på för nu måste blödningen stoppas och laget börja om igen innan det rinner iväg åt fel håll. Den här konsekvensen man pratat om måste in och börja gälla igen.

Inga kommentarer: