onsdag 20 april 2011

Silly season DIF: Johan Engdahl kvar i Djurgården

Det kom ut lite uppgifter nu på förmiddagen som fick en och annan att undra, vad fan?

Niklas Wikegård twittrade nämligen att en av Djurgårdens två materialförvaltare, Johan Engdahl, skulle flytta till Övik och börja jobba för Modo.



Men så blir det inte. Jag har pratat med en som har hundranittio koll på det där och så här är det: Johan fick ett erbjudande från Modo, funderade men tackade nej för ett par veckor sedan och är således kvar som anställd i DIF.

Viktigt för Djurgården så klart då bra materialförvaltare idag drar ett stort lass för att hålla igång den dagliga ruljansen med inte bara prylar utan praktiska saker av alla möjliga slag runt ett lag och både  Johan Engdahl och Johan Kellerstam är grymt uppskattade av spelarna så de kan andas ut. Båda är kvar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Wikegård tog väl sig 1 eller 2 stänkare till frulle. Jag läste på sportbladet att Linus Klasen letar ny klubb och jag hoppas att DIF är där och hugger. Skulle vara kul att höra nån kommentar från Järlan eller liknande angående Klasen? Tack på förhand.

Marie Hallman sa...

anonym: ha ha nä men jag tror Wikegård gjorde en klassisk miss, nämligen glömde göra en ny koll innan han la ut uppgiften. Typ hade hört den för några veckor sedan la ut den nu utan att kolla läget... och då hade nog läget hunnit ändrat sig, så kan det gå...
Jag har tyvärr inte pratat med Järlan än får återkomma till det.

Erixon sa...

Kronwall till KHL :(

Marie Hallman sa...

Erixon: jag såg det. har försökt ringa kronwall i några dagar utan att lyckas tyvärr, ska testa igen

Calle sa...

Kronwall till KHL - men Daniel Tjärnqvist till DIF därifrån? Man får väl vara nöjd som Djurgårdare om det är så det blir...

Marie Hallman sa...

Calle: vi får se, har inte fått tag på daniel heller tyvärr.