måndag 4 april 2011

Silly season -DIF Christian Eklund och Tim Sandberg förlänger


(Fimpen och Tim Sandberg förlängde. Foto: www.hockeymedmariehallman.se/arkivbild)

Det förlängs och skrivs kontrakt till höger och vänster nu.
Och att "Fimpen" Eklund skulle skriva på ett år till i Djurgården var ju ingen jätteskräll. Det har han själv deklarerat tidigare att han skulle göra bara DIF ville ha honom och det ville man.


Inte så konstigt det heller. Visst har "Fimpen" gjort fler poäng förr men som pådrivare, på träningar, under matcher och i omklädningsrummet är han guld värd. Han kan konsten att hålla humöret uppe på lagkamrater när det går emot, tar hand om alla juniorer som ska slussas upp, funkar i alla läger och jobbar dessutom som en galning när han får ta plats på isen. Och är älskad av fansen.

Helt rätt att signa honom tycker jag.

Tim Sandberg förlängde också ett år. Nu har Djurgården åtminstone en målvakt på pappret. Sportchefen Janne Järlefelt konstaterar i pressmeddelandet att "han kommer vara en av våra målvakter". Eh no shit Sherlock,  men det man verkligen undrar är ju i vilken roll. Andra eller tredjemållis? För förstakeeper är han ju inte.

Jag har inte fått tag på Tim men ska försöka hinna jaga fatt i Järlefelt i veckan, vore kul att höra hur han vill bygga laget. Tims roll kan kanske klarna då.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror Tim blir 2a målvakt .Sen hoppas Sen hoppas jag att DIF värvar Tellan på längre kontrakt (känns som det är lättera att behålla han i flera säsonger än Mark).

/DJUUUUUU

Anonym sa...

Mycket Djurgården tycker jag. Är du en liten djurgårdare i hjärtat månne?

Vem kommer o går i AIK? förbaskat tyst där.

Danne sa...

Kan du inte slå en pling till Tellan och se om han hört nått eller snackar med Djurgårn, skulle vara kul och se om dom ens hört av sig till honom.

Super blogg för övrigt!

Marie Hallman sa...

Dju och Danne: Jag har inte hunnit med Tellan än, sorry. Ska ta mig i kragen och fixa fram senaste numret till att börja med...

anonym: För ett par dagar sedan fick jag en fråga om varför det bara var AIK hela tiden...och aldrig något om DIF.
Alltså jag försöker hinna med så mycket jag kan och orkar. Har inte hunnit göra särskilt mycket silly alls och tänkte försöka hinna med lite mer nu. Så gott jag hinner. Måste hinna jobba med sånt som ger pengar till hyra, telefon och bensin också...

Anonym sa...

Du gör ert strålande jobb Marie.

Skriver sällan numera men läser din blogg dagligen.

Keep up !

Mårten

Anonym sa...

Vore sjukt intressant med en intervju med Janne J och Tellan:)

Marie Hallman sa...

Mårten: Tusen tack!! Det värmer :)) Glad att du läser även om du inte skriver något :)

Anonym: Nu finns snack med Tellan, se inlägget längst upp (tisdag kväll). Janne tar jag någon annan dag.