söndag 17 april 2011

Silly season DIF: Mark Owuya


(Mark Owuya fotad i vintras. Foto:www.hockeymedmariehallman.se/arkivbild)

Jag har jobbat åt TT med fotboll idag och har inte hunnit få tag på så värst många av de jag ville ha tag på.

Men Mark Owuya svarade när jag satt och körde bil, så det här är ingen intervju med honom, utan bara en väldigt väldigt kort lägeskoll.



Och läget är ... ungefär som förra veckan kom vi fram till. Det var först då, när Mark inte längre var aktuell för VM-spel som NHL-klubbar fick börja kontakta honom och läget nu kan summeras med att det finns intresse från andra sidan pölen (och från DIF) men än är inget klart.

Mark vet om att DIF vill ha svar inom kort och han kan även tänka sig en lösning där han skriver på för ett NHL/AHL lag och blir utlånad till Djurgården kommande säsong. Men mycket mer än så kunde han tyvärr inte säga just nu utan det får visa sig lite längre fram vad som händer mer konkret. Jag håller så klart kontakt med Mark och kommer ta ett snack med honom längre fram också.

5 kommentarer:

DIF! sa...

mark lär väl åka över och tellan/wesslau kommer hem. är väl det enda som är aktuellt i dagsläget eftersom dif inte alls verkar involverade i silly season.

Marie Hallman sa...

DIF jo nog är de involverade men de väntar ju bland annat på besked från Mark. Och har ju alternativ i bland andra Tellan Wesslau och då kan det kännas som lite stiltje. De kan ju inte ha hur många krokar ute som helst.

Anonym sa...

Hoppas det kan bli klart snart, målvaktsposten är det viktigaste i dagsläget..

Anonym sa...

Tusen gånger av tusen väljer jag Tellan och Wesslan. Mark har varit bra, men han kommer nog inte upp i nivå med de två äldre herrarna.

Samtidigt kan det vara viktigt med rutinen. Vi lär ändå få tillbaka Mark om något år i värsta fall.

Marie Hallman sa...

anonym x 2: ja framför allt är det ju bra om det blir klart snart! Jag tycker alla tre har sina fördelar oc nackdelar men den här gången måste det bli klart tidigt och garantier på att stanna oavsett vad NHL och KHL lockar med.