torsdag 1 december 2011

AIK vs LHC

Det känns som att AIK och Djurgården mest möter Timrå, Modo och Växjö hela tiden men nu så.. nu är det ett annat motståndarlag på Hovet då Linköping gästar Gnaget.

AIK har mött LHC en gång den här säsongen, det var på bortaplan och gick inte alls bra. Markus Svensson gjorde debut, blev utbytt efter en period och AIK förlorade med 2-5.


Men det har ju hänt en del sedan dess, AIK ligger inför matchen sjua på 36 poäng. Åttan LHC - som har spelat en match färre än Gnaget - har samma poäng men sämre målskillnad. Det är minst sagt målsnålt framåt i Linköping som har gjort 52 mål det kan jämföras med AIK:s 70 mål. Bakåt är det jämnare, AIK har släppt in 69, Linköping har släppt in 62.

AIK har  nästan ordinarie lag - backen Christopher Aspeqvist är inte med, ej heller juniorerna David Lillieström Karlsson och Mattias Janmark Nylén.

Det borde bli mycket folk i kväll, AIK har ett publikupprop som man hoppas ska leda till mer publik - inte bara i kväll utan framöver och det ska vara säsongens största AIK klack på Hovet i alla fall. 1000 klackbiljetter var sålda häromdagen, sedan släppte 500 till. Det kommer höras i kväll får man hoppas...

Jag är på Hovet så det kommer lite snack efteråt, senare i kväll.

Inga kommentarer: