måndag 26 december 2011

Calgary!


 (Timrås Jeremy Boyce Rotevall under mellanlandningen i Frankfurt. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Så där ja. Äntligen i Calgary efter en lååååååååång resa som kröntes med bilhyrapyssel, lite annat fix och en snabb middag med SVT-gänget.

Timrås Jeremy Boyce Rotevall var också med på resan, kul att hinna snacka lite med honom på vägen hit.
I Calgary sprang vi direkt på Johan Gustafsson med familj. Om han står i premiären på annandagen? Det visste han inte, besked skulle komma till eller efter värmningen där jag och FotoNicke.... (FotoNicke! FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

... givetvis kommer vara närvarande på och ta lite snack inför att mästerskapet nu drar igång. Vi kommer följa Småkronorna så tätt det bara går och vill ni se vad det blir av det hela så kolla in våra sändningar på framför allt TV10 men i några fall även på Viasat Hockey.

På annandagen sänder vi Finland-Kanada i TV10 med sttart 21.25 svensk tid. Mitt i natten kommer sedan Schweiz-Ryssland på Viasat Hockey, med start 04.00 svensk tid. Lite sent för en del kanske men den första matchen är det ju human starttid på! Och där kommer ni i periodpauserna att kunna följa vår rapportering om framför allt Småkronorna men kanske även lite annat. Så kolla in!


Jag och Foto Niklas bor tre hus bort från hotellet där Småkronorna bor, där har de ett så här fint pepparkakshusområde....


 (Juligt värre hos Småkronorna. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

.... det fanns det inte hos oss. Men vi hade en jaccuzzi, den satt fint det lovar jag. Nu sova, sedan lite mer hockeyinriktade grejer härifrån!Inga kommentarer: