onsdag 28 december 2011

Nylander?

Trist soppa det här med Michael Nylander. Inte helt oväntad dock. Jag skrev för några dagar sedan om hans velighet och problem att bestämma sig. Att AIK tog Pavlikovsky som man visste var en deal istället för att vänta på Nylander som var ett osäkert kort.

Det beslutet framstår ju mer och mer som väldigt klokt. Och nu verkar det tyvärr som om SSK KAN ha blivit blåsta på den här värvningen.  Trist, trist i så fall, inte minst för att så många SSK-fans verkligen har ställt upp på ett fantastiskt sätt och gått all in för att hjälp klubben ro affären i hamn.Vems felet är? Fan vet.

Det är ju någonstans helt sjukt att klubben går ut med beskedet om "skarpt läge i förhandlingar" när det uppenbarligen inte är skarpt gentemot Nyllet utan endast gentemot någon av hans agenter. Det är sjukt att Nyllet i en intervju säger att han inte ens har hört talas om Södertäljes intresse samtidigt som SSK påstår sig vara mitt uppe i den. Och det var verkligen olyckligt att MrMadhawk gick ut och påstod att Nylander var klar. När han nu uppenbarligen inte var det där och då. Synd att kvällstidningarna hakade på den ankan också.

Jag har å andra sidan svårt att se Nygårds sitta och hitta på det här om förhandlingarna. De har säkert ägt rum, någon typ av förhandling - frågan är ju bara med vem. Och vad denne person hade för befogenheter, egentligen. Jag har inte pratat med Nygårds, sitter dumt till här i Calgary men det finns ju faktiskt så kallade fulagenter, icke seriösa och oauktoriserade idioter - som påstår sig förhandla å en spelares vägnar och sedan vänder sig till en spelare och säger att han förhandlar enligt en klubbs vägnar och som sedan vill casha in pengar om kontraktet går i lås.

Nu säger jag INTE att det är så det har gått till, vet inte om det är så heller, utan jag säger bara att det FINNS såna agenter. Om det sedan är det som har hänt här eller inte, måste jag kolla upp mer noggrant och får försöka återkomma till efter JVM.
3 kommentarer:

BigDan sa...

Känns bara så typiskt att sånt här händer i SSK och drabbar oss fans.

För bra för att vara sant!
Han är typ 99% klar!
Vi börjar släppa på garden!
Får den stenhårt i röven!

Peter sa...

Fast MrMadhawk skriver ju faktiskt inte att han är klar iaf tolkar jag det så när han skriver följande:

"Jag vågar inte bomba på och säga att det ÄR så, men det låter väldigt trovärdigt och kommer från hyfsade informationskanaler."

Marie Hallman sa...

BigDan Trist att det är sån soppa, såg att det var ny vändning nu igen, ska bli intressant att se var det slutar.

Peter: Jo han har med den brasklappen men hela inlägget är ju fullt av kommentar från "säkra källor" som får slå fast att Nyllet är klar. Så hela intrycket blir att det är så det är. Inte bra.