fredag 2 december 2011

SSK vs Sundsvall

Lite måstematch nu för SSK som visserligen bara har två pinnar upp till playoffplats men det är ingen marginal att lita på även om den går att ta in på en omgång.

SSK måste upp på vinnarspåret igen. Nu med Sebastian Idoff i kassen, Hudacek är sjuk. Läge för Idoff att visa att han vill slåss om förstaspaden alltså.Sundsvall inledde ju serien med att förlora mest hela tiden. Kom i november plötsligt in i ett stim, fick utdelning efter att ha varit nära men förlorat tidigare och plockade lite poäng.

Men laget ligger under det negativa kvalstrecket, på 25 poäng, elva färre än SSK. Målskörden framåt är likarttad, 54 mål för Sundsvall, 53 för SSK. Den stora skillnaden är antalet insläppta mål där Sundsvall har släppt in flest av alla, 88 stycken inför SSK-matchen. Södertälje har 63 insläppta, det är bland de bättre siffrorna i ligan.


2 kommentarer:

Pelle sa...

Ja lite konstigt att SHC har släppt in så många mål med tanke på att dom har 2 relativt bra målisar.. Fram för allt Axel brage. Håller tummarna för SHC ikväll, kommer därifrån :)

Marie Hallman sa...

Pelle: Aha! Ja SÅ dåliga är de inte. Och idag vann de på straffar,. Tufft för SSK nu!