fredag 22 januari 2010

Lindström " Vi måste spela med lika stor desperation som SSK "

Expressen lägger som sagt, av någon anledning, inte ut papperstidnings artiklar från matcherna så här har ni min om Färjestad. Hade tänkt länka men det går ju inte så ni får den direkt här i stället:


(Färjestads lagkapten Sanny Lindström. Foto Marie Hallman)

SÖDERTÄLJE

Det tog 48 sekunder. Sedan fick Dragan Umicevic 10 minuter för dåligt uppträdande.

– Domaren tyckte tydligen att jag jagade honom. Men jag var ju bara på väg mot båset för att byta, säger Färjestadsforwarden Dragan Umicevic till Expressen.


Den förre SSK-spelaren fick en mardrömsstart mot sin gamla klubb då han satt halva första perioden på botbänken:


– Jag skrek väl ”kom igen!” efter honom, då tog han en tia. Sedan sa han att jag jagade honom. Det gjorde jag inte. Men visst, jag skrek. Det tyckte han väl var fel. Det var ju inte så kul. Men det var dåligt gjort av mig också, säger Umicevic.


Men nu var det inte hans fel att Färjestad nollades av SSK, säger lagkaptenen Sanny Lindström till Expressen.


– SSK är hetare. De spelar bättre än oss samtidigt som vi tummar på sånt som man inte ska tumma på. De fick vända på oss hela tiden och spelar en annan hockey nu än de har gjort de senaste fem, sex åren. De följer med upp med hela laget bra, då får man inte tappa puckar som vi gör för då blir det svårt, säger Lindström.


Som känner flåset i nacken från de andra lagen som jagar en plats bland topp fyra.


– Ska vi hänga med i toppen i fortsättningen så måste vi prestera bättre än vi gjorde under de här 60 minuterna. Vi måste spela med lika stor desperation som SSK gör, även om de är ett bottenlag och vi ligger i toppen.

EXPRESSEN/ MARIE HALLMAN

Inga kommentarer: