söndag 24 januari 2010

Tillbaka till vardagen för AIK...

... kan man väl säga att det är då det är betydligt färre här på Hovet och ser AIK ta emot Oskarshamn.
Synd, det var galen stämning när Leksand var här men, men.

Jonatan Bjurö vaktar målet. Enligt målvaktstränare Persson för att han ska få lite speltid och inte saknar matchtempo ifall något händer med Heino. Att han står i dag ska tydligen ha varit bestämt i förväg, säger Persson.

Nåväl jag är här på Hovet, kommer lite snack härifrån senare i kväll.

5 kommentarer:

Larry sa...

Twinsen är tydligen petade, åtminstone enligt swehockey. Vilas dem också till viktigare matcher med tanke på det svaga motståndet eller vad handlar det om?

Marie Hallman sa...

Larry: Twinsen spelar, tillsammans med David Engblom i fjärde kedjan. Jag är på Hovet så jag har sett de åka runt på isen ett antal byten...så petade vet jag inte. AIK har ju möblerat om lite i kedjorna, twinsen spelade om med David även mot Leksand och Almtuna. Så petade var väl att ta i?!

Larry sa...

Jaha där ser man. Engblom står ju uppsatt som back i fjärdefemman och sådär brukar det nämligen stå om spelare ställs över. Men ändå lite alarmerande att twinsen är förpassade till fjärdekedjan. De som ju skulle vara så bra.... känns allt mer överskattade!

m. sa...

ser du aldrig matcher live Larry. Twinsen har ju en kraftigt uppåtgående trend f.n. och har gjort poäng i varenda match på sistone.

Marie Hallman sa...

Larry och m: Jag håller nog snarare med m här, de har en uppåtgående trend efter att ha haft en svacka. Får bra med speltid. Ingen petning här.
Vet inte vad det stod på swehockey men på den uppställning jag fick på Hovet var han satt som vinge och en av twinsen som center. Vilket i o f s också var fel då Engblom var center med en tvilling på vardera sida.