torsdag 21 januari 2010

SSK-fansens val - Jörgen Bemström

Fullt hus i Södertälje med gratis entré (betalad av sponsrande företag och privatpersoner) i kväll.
Jag fastnade i ett litet parkeringskaos därav lite sent inlägg...

.. men så här långt väldigt bra drag i Templet, rolig match med många chanser och med två minuter kvar av första 1-0 till SSK.

SSK införde förra året något som heter fansens val och SSK-fansen valde i år att hissa Jörgen Bemströms tröja i taket.
Var en kort cermoni före nedsläpp, stort. Killen känns ju verkligen S-märkt.

Matchkrock i dag, aldrig kul, Djurgården möter Frölunda på Hovet och Marcus Nilson såg direkt till att göra poäng (denna gång mål) för tionde matchen i rad. Stort.

Jag jobbar åt Expressen idag i Södertälje. Eftersom de avslöjade i eftermiddags att det är klart med förbundskaptensbyte efter OS så är det mycket att göra och jag kommer inte hinna ringa någon i DIF till bloggen i kväll.
Kommer göra det i morgon fredag förmiddag istället (eller efter lunch om de tränar, har inte hunnit kolla det)

Texterna härifrån kan jag inte lägga ut förrän de finns ute i antingen tidning eller web men det vet jag senast i morgon förmiddag.
Ska försöka lägga ut en matchrapport från Templet i natt när allt är klart med Expressens grejer men det blir sent, sent, bara så ni vet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sorry SSK att jag "stör" er här.

Till dig Marie.

Det vore jätte kul att få höra hur det går med kontrkaten inför sesse. DIF har ju bara 2-4 spelare som har kontrakt över nästa sesse. Janne borde väl ligga i nu och vill väl behålla nästa alla spelare? Man börjar ju bli lite orolig. Det är så tyst!:( Medans FBK förlänger med spalre efter spelare med 3-4 år....

/ DIF

Marie Hallman sa...

DIF: Du stör inte! :) Jag får försöka ta det där med kontrakten lite pö om pö. janne har bestämt sig för att inte kommentera spelare som inte är klara vare sig de snackar med dem eller inte. Tycker att man kan klura ut var det lutar åt då... så där finns inget att hämta utan jag får luska lite här och lite där allteftesom .
Finns lite om det i intervjuerna med Mackan och LillRiddarn högst upp idag, fredag.
Att det tar tid är i och för sig inget konstigt. Djurgården har hållt på så de senaste åren, det tar längre tid än för de andra vet inte varför men en orsak verkar vara att man ska beta av spelarna i någon bestämd ordning och då går man inte vidare förrän de försra är klara och så tar det tid då det är mycket matcher coh hej och hå. Det lobbas och jobbas i korridorerna kan jag säga men att det sedan tar tid innan saker och ting blir helt klara rä tyvärr bara väldigt typiskt DIF.