fredag 22 januari 2010

Lite extra snack med Dragan Umicevic...om SSK

Expressen ville ha en kort text på Färjestad (se ovan) så det här snacket med Dragan kom inte med. Här har ni det:

(Dragan hoppas SSK får förnyat kontrakt i elitserien. Foto Marie Hallman)


Dragan Umicevic om....


.... matchen:

- SSK gör en riktigt bra match, medan vi inte kommer upp i full kapacitet.


...varför Färjestad inte kom upp i full kapacitet:

-
Säg det, vi sa innan matchen att SSK kommer att komma ut hårt, de är ett hårt arbetande lag. Vi var förberedda på det men jag vet inte varför vi inte svarar bättre än vi gör. Jag kan inte sätta fingret på det riktigt. Men vi vet ju att de spelar riktigt bra hockey. Och det gäller att de tar poäng för att klara sig. Det spelar ju ingen roll hur bra de spelar, man måste ta poängen för att det ska gå.

... han tror att SSK klarar sig från kvalserien:

- Ja, det kommer bli tufft men jag hoppas det. Det är många lag som kämpar om det men jag hoppas verkligen att de klarar det. Men då måste de spela så här som i kväll, aggressivt, ligga på och pressa. Då är de svåra att möta. Sedan var det mycket publik. Det blev säkert en bra push av det med.

2 kommentarer:

bigge sa...

Bara hoppas att Dragan kommer hem till SSK igen när kontraktet med FBK går ut. Förhoppningsvis kan man rida ut den här omställningssäsongen och fortsätta satsa på den nya linjen under nästa säsong och då tror jag att Dragan kommer passa ännu bättre i Nya SSK.

Marie Hallman sa...

Anders: Är ju just det, att man måste rida ut det här först. TUfft för SSK att inte kunna börja bygga truppen förrän man vet var man hamnar. Blir det kvalserien blir det samma visa som det var i vårast, att man får vänta och komma igång fler månader efter alla andra med att bygga truppen. Inte bra.