tisdag 2 april 2013

Gameday! Rögle-SSK

Det blir ju lite märkligt det här... med att spela två omgångar till när det redan är definitivt avgjort vem som hamnar var men matcherna ska spelas och i dag är SSK i Ängelholm där det numera nerflyttade Rögle tar emot.

SSK startar med Sebastian Idoff i kassen. Känns nästan lite taskigt att han ensam har fått stå och ha en hopplös uppgift de senaste matcherna då håglösa utespelare lämnat honom helt övergiven där bak.Idoff var verkligen besviken senast och jag hoppas han får lite bättre hjälp i dag även om matchen betyder nada rent tävlingsmässigt.

Tränaren Johan Strömwall har möblerat om lite i laget igen  - till exempel är Emil Lundberg uppflyttad till kedjan med Fredric Andersson och William Nylander Altelius huserade med David Pastrnak senast.

Johan Andersson är tillbaka från skada, Emil Djuse är tillbaka från sin avstängning och Tony Lagerström som var tillbaka redan mot Timrå senast spelar även i dag med Emil Billberg och Jonas Engström medan Thom Flodkvist får gå som extra forward.


Inga kommentarer: