onsdag 10 augusti 2011

Idoff i mål

Dags för SSK:s första träningsmatch. Jag är på plats ute i Åkers Styckebruk (utan felkörning det här året) och har precis kollat läget lite med tränaren Johan Strömwall.

Det är som bloggen har skrivit tidigare, bara Månsson som saknad på laguppställningen men det är Idoff som står i mål i dag onsdag. Hudacek har fått såna riktigt elaka blåsor, modell köttsår av sina nya skridskor och är därför bara back up.



Han fick hit sina gamla skridskor i fredags och kan köra med dem nu men eftersom han inte har kunnat träna ordentligt förra veckan med de nya grillorna så får hans premiärmatch vänta lite.

Jag är som sagt på plats har inte bestämt mig riktigt om jag ska köra live eller inte, det är så många nya spelare så det kan vara bra att bara kolla in dem i en match också och göra en summering efteråt i stället. Vi får se vad det blir.

8 kommentarer:

Higginz sa...

Bra Marie. Skönt att ha ett proffs på plats. Hoppas att SSK står upp och att man kör på. Vi får hoppas på en reflektion / summering av matchen senare i morgon kanske?.

Du får hälsa så mycket! ;)

Perra sa...

Hej, själv hoppas jag å lite löpande uppdateringar då jag inte kan åka till Åkers idag ... den som lever får se ... ;o)

Anonym sa...

kör live marieh! vi är många som suktar efter hockey men som inte kan vara på plats :)

Anonym sa...

Kör live eller periodvis, för alla oss som inte kan vara där!

Hi-five sa...

Det är härligt med eldsjälar som du Marie! Tack ännu en gång för ditt engagemang i hockeyn.

Anonym sa...

Hej Marie! Kan inte du kolla med Janne hur DIF tänker kring Zibby? Kommer man att ersätta honom? Ska man vänta och se hur det blir osv

MVH

Jonas

Marie Hallman sa...

Higginz, Perra, anonym och hifive: Det fanns ingen uppkoppling i hallen och mitt telia mobila bredband stendog när hallen fylldes med folk och det blev många som skulle dela på signalen... var samma för killen från Nerikes Allehanda. Tyvärr. Men nu så! Är hemma och ska lägga in en summering och en intervju. Kommer snart.

JOnas: Jo jag ska försöka prata med honom i morgon. Ska på DIF matchen då får se om jag hinner med bara.

Marie Hallman sa...

LT hade också problem skulle jag haft med... blir så där när man är ute i bushen ;))