fredag 26 augusti 2011

AIK- Ilves 2-4 bildspecial

Förlust i går för AIK 2-4 mot Ilves under match ett av två på Finlandsresan. Men jag har fått hjälp av duktige Lars-Åke Nygren, även kallad Choke, som var på plats och fotade.

Här är några bilder från i går:


 (Josh Mac Nevin som är utlånad till  HPK  fram till oktober, fanns med i matchen, då han kan spela i Finland men inte här än så länge. FOTO LARS-ÅKE CHOKE NYGREN)
 ( Linus Videll kör slalom mellan ett par Ilves spelare. FOTO LARS-ÅKE  CHOKE NYGREN) ( Robert Rosén gör 2-2.  FOTO LARS-ÅKE CHOKE NYGREN) (Dick Tärnström styr spelet.  FOTO LARS-ÅKE CHOKE NYGREN)


 ( Viktor Fasth stod i mål med nya hjälmen på. Släppte in tre mål, det sista kom i tom kasse.  FOTO LARS-ÅKE CHOKE NYGREN)


 ( En av tvillingarna, tycker det ser ut som Viktors nummer 68 på armen, är redo att täcka skott. FOTO LARS-ÅKE CHOKE NYGREN)


 (  Oscar Steen trampar på. FOTO LARS-ÅKE CHOKE NYGREN)


 ( Rudslätt väjer inte för några hinder... bra där domaren!  FOTO LARS-ÅKE CHOKE NYGREN) ( 4-2 i tom kasse trots ett tydligt försök att stoppa målet.... FOTO LARS-ÅKECHOKE NYGREN)
 Den som vill se fler foton från den här matchen  AIK matcher hittar bilder här på duktiga fotografen Lars-Åke Choke Nygrens hemsida.

6 kommentarer:

Janne sa...

Mycket bra bilder och stort tack till dig Marie som lagt upp dom i din superblogg ! Du är bäst "

Anonym sa...

Marie, du som sett en hel del av både Solna aik och DIF på försäsongen, vad är din känsla om lagen? Vilket ser starkast ut av de två?

Anonym sa...

hmmm.. ett lag sopar mattan med europeiska topplag medan det andra är chanslöst mot brögäng som timrå och ilves..

svårt val.

Marie Hallman sa...

Janne: Tack du!Och stort tack till Choke Nygren för bilderna!!!!!

Anonym: Jag har inte sett de matcher som Djurgården förlorade, bara de som de vann, sedan har jag sett två matcher med AIK en vinst där AIK var grymt bra och en förlust där de såg ut som seg kola. Tycker inte det går att säga vem som är starkast utifrån träningsmatcher men av det jag har sett så ser Djurgården starkare ut än de gjorde förra säsongen. KÄnns som defensiven är bättre och att de får bättre uppspel bland annat så att de får de långa anfall som de vill ha. AIK hade grym fart p fötterna i första matchen som jag såg, trots tung träning. Jag tror att när Gnaget lättar lite på träningen så kommer det se riktigt bra ut.

anonym: Jag väljer inte bort det vet du.

Mathias sa...

Anonym

Underskattning är ingen bra grej, det vet du va?

Bra Marie som vanligt. Kommer du skriva någonting ev. intervjua någon om dagens match mot HPK? Tack på förhand!

Marie Hallman sa...

Mathias har precis lagt upp lite snack med Gunnar P. Ett kort snabbt snack men lite i alla fall :)