tisdag 27 mars 2012

Fimpen!


 (Fimpen och sonen William övar prickskytte med fotograf Johans huvud farligt nära bladet. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Tuffa tider just nu för Djurgården som möter Timrå i kväll, uppe i just Timrå.

Att fansen är besvikna och arga över att DIF haft en knagglig kvalserie poängmässigt är begripligt, spelarna är också besvikna - på sin egen insats. (  FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Det har skrikits om att "visa hjärta" och men ofta är det just viljan, frustrationen att inte kunde spela det spel man vet att man kan och vill spela som gör att det ser tamt ut. Man vill så det låser sig helt enkelt.

En av spelarna med allra största DIF hjärta har nummer 20 på tröjan. Jag och fotograf/producent Johan Agén var hem till Christian Eklund i går och pratade om Djurgårdshjärtan, att täcka skott, att njuta av att ta blåmärken och smällar för laget i sitt hjärtat och lite om kvalserien och just fansens krav på att visa hjärta.


 ( FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Inslaget kan ses i kväll på vår sändning från Timrå DIF på Viasat Hockey. Sändningen börjar 18.30 och inslaget kommer i halvtimmen där före matchstarten.

Inga kommentarer: