onsdag 28 mars 2012

Jakten på VM-platser - trupp nummer två

Det här kom i går på mejlen... hann inte med det då men nu har Pelle Mårts skickat ut namnen på den trupp som möter Norge i två landskamper den 5 o 6 april nästa vecka i Oslo.

Här är de som fortfarande är med i racet om en VM-plats...(sedan kommer det såklart även komma in  spelare från semifinallagen, NHL, KHL, SM-liiga som är med och slåss om en plats i truppen)Målvakter: Anton Forsberg, Modo, Erik Ersberg Salvat Yulaev Ufa

Backar: Klas Dahlbeck, Linköping, Staffan Kronwall Severstal Cherepovets, Daniel Gunnarsson, Luleå, Henrik Tömmernes, Frölunda, Mattias Bäckman, Linköping, Mattias Karlsson,HV71, Jonas Ahnelöv, Modo.

Forwards: Sebastian Enterfeldt, Luleå, Simon Hjalmarsson, Luleå, Fredrik Pettersson, Frölunda, Dennis Rasmussen, Växjö, Dick Axelsson, Modo, Niclas Bergfors, Severstal Cherepovets, Joel Lundqvist, Frölunda, Robin Figren, Linköping, Niklas Persson CSKA Moskva, Johan Harju, Luleå, Niklas Olausson, Luleå, Jesper Fasth, HV71,  Nicklas Danielsson, Modo.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Anton Forsberg??? Staffan Kronwall??? Johan Harju??? Dick Axelsson???

Var det inte Pär Mårts som utlovade när han blev förbundskapten att ALLTID spela med bästa laget? Detta är knappast bästa laget. Tellan är ju ljusår bättre än Anton Forsberg.

Marie Hallman sa...

Anonym:
Staffan har varit bra i vinter, både i KHL och i Ryssland. Och de andra tre testar han väl mest - till att börja med. Det blir nog inte så många ur det här gänget kvar i slutänden när alla är tillgängliga