onsdag 14 mars 2012

Kvartsfinal 3 Luleå vs AIK

Den här kommer sent jag vet men´ändå.... AIK är uppe i Luleå för att försöka koppla ett litet grepp om serien där det står 1-1 i matcher just nu.

Två spelare är på skadelistan: Fredrik Svensson, ljumskar och Rastislav Pavlikovsky, nacken. Han har givetvis inte hämtat sig efter smällen senast.Det som funkade bra senast var ju det fysiska spelet med aggressiv forechecking som AIK vill ha och mer eller mindre måste ha för att kunna vinna. Så fort det taggar av i den inställningen så brukar det gå sämre för Gnaget och lyckas man hålla i spelet från andra kvarten är mycket vunnnet.

Patric Blomdahl var ju stor fältherre där, kul att se honom kliva fram så och få med sig övriga spelare, vilket han inte fick i första bortamatchen uppe i Luleå.

Eller som Daniel Rudslätt säger till AIK:s hemsida:
"Luleå är ett lag som väger ganska lätt och vi ska uttnyttja vår storlek och tygnd. Spelar vi fysiskt tröttar vi ut dem. Vi går för seger."

Hur det blir återstår att se. Jag ser matchen hemifrån, antar att AIK chartrat plan i dag igen så vi får se hur det går med att lyckas sno åt sig en telefonintervju.

Inga kommentarer: