torsdag 22 mars 2012

Jonte Hedström!


 (Timrå på väg ut till match. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)


Kvalserien rullar på och i kväll tar Rögle emot Timrå nere i Ängelholm. Jag och fotograf/redigerare/producent Johan Agén var uppe i Timrå i tisdags och följde Jonte Hedström lite extra.

Sedan träffade vi honom på för en frukostintervju på vårat hotell dagen efter.


Jonte Hedström har haft en minst sagt svängig karriär men det ingen kan ta i från honom är passionen för hockey, känslorna som både gör honom älskad och hatad lyser igenom så fort det närmar sig träning och match.

Att han dessutom är en genuin känslomänniska och säger vad han tycker bara sådär rakt på har gett ett stort antal rubriker. På senaste åren har det handlat om en del sjukdomar, brutna kontrakt mm som inte varit så kul så därför var det extra roligt att träffa Jonte i går och se hur bra han mår.

Det lyser harmoni rakt igenom och det var en skönt avslappnad och verkligen glad, ända in i själen Jonte som vi träffade. En Jonte som självklart saknar familjen uppe i Luleå men som annars trivs med livet och verkligen har haft roligt uppe i Timrå och med det gänget i vinter  även om laget haft en tuff säsong och nu hamnat i kvalserien -där Jonte aldrig spelat förr. 

Det är ju å andra sidan då det finns möjlighet att svetsas samman lite extra. Vi mot världen typ.

En annan kul sak att höra var att laget i Timrå gillade hur hela vårat crew jobbade med Viasats hockeysändningar. "Proffsigt" tyckte Jonte och det är kul, han har varit med om en hel del som sagt...

Att han dessutom gillade vårat grepp att vara inne hos lagen direkt efter sändning, inte ha en övervakningskamera i ett hörn utan klampa in till segrande lag och om det inte går hos förlorarna plocka ut en spelare direkt. "Tittarna kommer nära, det gillar jag." sa Jonte.

Jag gillar också, hoppas ni andra gillar det med!

Intervjun som vi gjorde med Jonte kan ses på tv10 i uppsnacket inför matchen, alltså någon gång mellan 18.30 och 19.00. Jag tror det kommer rätt tidigt i den där halvtimmen så häng med!

Inga kommentarer: