onsdag 28 mars 2012

Semifinal 2 AIK vs Skellefteå

Dags för semifinal två för AIK mot Skellefteå, nu på ett garanterat kokande Hovet som är utsålt och som kommer låta hundra gånger mer än vad det gjorde på Kraft Arena senast.

AIKbacken Patrik Nemeth klev av senast med en skada och saknas i kväll. AIK har satt upp tre backpar plus Christopher Aspeqvist som extraback.Daniel Rudslätt som har haft problem med ett knä, verkar ha fått sitt skydd nu för han är tillbaka och är uppsatt mellan tvillingarna Ahlström. Ser ut som om AIK kommer köra med fyra kedjor i kväll.

AIK leder ju som bekant serien med 1-0 i matcher och eftersom den segern togs uppe i Skellefteå rånade man sin motståndare på hemmafördelen. Den ligger snarare hos Gnaget. Nu är ju serietvåan Skellefteå ett bra lag så det är bara löjligt och tro att det blir en överkörning i kväll bara för att matchen spelas på Hovet, det lär bli en tuff fajt men visst har AIK skapat sig ett bra läge. Vinst i kväll och det är självklart ännu bättre, blir det torsk däremot så får ju Skellefteå "tillbaka" den där hemmafördelen.

Jag är på plats på Hovet så det kommer lite grejer senare i kväll.

2 kommentarer:

Pelle sa...

Jag hoppas du uppmärksammar den MASSIVA DOMARSKANDALEN i Hovet i den sjätte förlängingsperioden. Det jag syftar på är förstås de utvisningar som skedde! När matchen har gått så långt ska spelarna själva få göra upp på isen utan att domarna ska lägga sig i och ge något av lagen numrerär fördel. Domarna ska bara hålla reda på icings och offsider och administrera tekningar. Inget mer.

Marie Hallman sa...

Pelle: jag orkar inte bry mig om domarna just nu. Och AIK hade chanser så det räckte och blev över för att avgöra oavsett domarnas insats. Det får räcka så.