söndag 2 maj 2010

Bloggen avslöjar: Videll stannar i SSK Uppdaterad 2

Nu är det klart.

SSK har , enligt väldigt tillförlitliga källor förlängt med Linus Videll och skrivit ett ettårskontrakt med sin stjärnforward. Affären kommer mest troligt att bekräftas officiellt under eftermiddagen.

Edit: SSK har nu bekräftat affären som löper över ett år. Jag skrev två år från början här men har nu kollat med Linus personligen och det är ett år rakt upp och ner och inget annat så därför har jag ändrat i texten här ovanför (där det stod 2 år från början).

Men kommande säsong blir han kvar, det borde glädja SSK-fansen. Jag tror Linus Videll kommer vara väldigt viktig för SSK i vinter.

Jag har pratat med Linus som sagt och det kommer att komma ett snack antingen väldigt sent i natt eller i morgon. Tack för att ni har tålamod :)!

Ska väl ta med också att SSK även signat forwarden Patrik Carlsson, senast i Leksand backen samt Timo Seppänen från Kalpa. Båda är 23 år.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så jävla skönt! Även om han enligt mig fått lite väl hög "status" efter kvalserien. Höga toppar, djupa dalar. forza TELGE!

Anonym sa...

Grymt bra! Du rockar Marie!
Videll var ruggigt bra och kommer att vara ännu bättre nästa säsong.

Marie Hallman sa...

Anonym: ja det det var viktigt, jag tror Videll kommer få mycket mer ansvar ivinter och det gynnar både honom och laget.

Anonym två. Tack det värmde :D kanonbra för SSK att han stannar tror jag!

Anonym sa...

En nyhet värd att vänta på ett knappt dygn efter basketunderhållningen...
/Staffan

Marie Hallman sa...

staffan: aaah jag sa ju att det var något kul på gång. :D men basketen var kul den med :) Intressant intervju med Linus på gång, ska lägga ut den i morgon måndag

Marie Hallman sa...

staffan: på den här länken

http://hockey.expressen.se/Nyheter/1.1973892/videll-raddades-av-privata-finansiarer

hittar du föresten snacket som jag har utlovat med videll samt korta fakta hur han räddades kvar. Som jag sa häromdagen till dig så har jag jobbat länge med en grej men jag ville ju vänta tills jag var supersäker på att det stämde och att allt var klart och så var det igår då jag äntligen kunde skriva texten :)