söndag 23 maj 2010

Bronzzzzzzzzz match

Jo man borde kanske hetsa upp sig och hade jag varit tysk hade ett brons varit stort som fan men.
Nu är jag svensk.
Jag har sett det här sköna Tre Kronorgänget visa upp kvaliteter som om de fortsätter i den här riktningen kan bli riktiga höjdare framöver.

Men jag har svårt att komma över den där timeouten, den där kvitteringen och den där strafftorsken i går. Sorry men så är det.

Såg att spelarna verkar tända. Okej bra så, det ska alltid vara max med de blågula tröjorna på.
Så jag tittar väl då och kommer med en liten sammanfattande matchrapport för er som inte har möjlighet att spana in bronsmatchen.

9 kommentarer:

Micke sa...

Tycker ärligt talat att det tjatas alldeles för mycket om den där time out-en. Det var inte där vi förlorade matchen. Det är jäkligt surt att vi slog icingen innan och inte lyckades hålla borta pucken de sista åtta sekunderna, men att lägga hela förlusten på BÅG, det känns inte riktigt okej.

Marie Hallman sa...

Micke: Hm, där är vi oense. Det var ju trots allt bara 15 sek kvar! Hade de skitit i timeouten, fått ner pucken i hörnet och stått där och trängts ett tag hade vi varit i final nu.
Klart att BÅG inte är på isen men vad fan skulle han ge tjeckerna lite andrumt och chans att snacka ihop sig om teken för?.
Nä sorry, där tycker vi helt olika. Men jag gillar ditt inlägg. skönt med lite olika syn på saken!

Anonym sa...

Hahahaha, Marie, där fick du en till timeout i slutet! Vilken skön gubbe ändå:)

Micke sa...

Ja, se på tusan, det GICK att vinna TROTS time out i slutsekunderna. :) Tyckte också att det var ett roligt inlägg i debatten av BÅG. :)

Jerker sa...

Tänk att en gnagare avgjorde matchen med två pyts! Och i målet storspelade en annan gnagare.
Vi är överallt och det är inte ni för ni är... !
Difarna har inte gjort mycket konstruktivt i det här mästerskapet.

Micke sa...

Skiter fullständigt i vilket lag alla spelar i till vardags, idag spelade de i tre kronor. Bra gjort, allihop! :)

Marie Hallman sa...

Anonym: Ja, det där var humor!

Jerker & Micke: Håller med Micke till hundra procent. Jag ser inga klubbmärken på Tre Kronors tröja, jag ser blågult så grattis till bronset allihop. Och ska vi börja räkna klubbar så ligger inte AIK högst Jerker, no way. Inte om du räknar in alla klubbar på alla spelare. Sorry men så är det. Men som sagt, det är skitsamma, jag ser TRE KRONOR, det räcker.

Jerker sa...

Micke: Det spelar en jävla roll. Som Gnagare hatar man difare - alltid och överallt. Sen spelar det ingen roll om de spelar i Tre Kronor eller i NHL. Difare har redan visat så pass dåligt omdöme i livet när de har skrivit på för den skitklubben.

Micke sa...

Jerker: Nej, det spelar roll *för dig*. Jag känner fans till såväl AIK som DIF och Söddertälje (eller Hammarby, för den delen) som inte hatar alla andra klubbar, inte ens alla andra 08-klubbar. Jag ser dem som precis lika mycket fans för det, även om jag gissar att du inte gör det. I ES gillar jag LHC, men framförallt gillar jag hockey. Tycker att både AIK och DIF varit riktigt bra under säsongen. Tyvärr var DIF speciellt bra i semin mot LHC.