torsdag 5 augusti 2010

Gameday! Uppdaterad.

Helt otroligt. Solen gassar ute och det är bara fyra dagar efter ispremiären men nu startar försäsongsmatcherna.

SSK och Brynäs är först ut. Lite tidigt kan tyckas - eller som Djurgårdsmålvakten Stefan Ridderwall sa häromdagen: Åh, fan. Redan?!

Men match är det, i Visby.

Enligt den lokala Gävletidningen GD så är det Niklas Svedberg som kommer vakta Brynäsmålet och inte förre SSK-keepern Björne Bjurling.
Och enligt Sportbladet ställer SSK Pontus Sjögren i mål.

Matchen kommer dock gå att följa på nätet via två liverapporter. För er med Brynässympatier rekommenderar jag Gefle dagblads matchblogg som ni hittar här. Till SSK-fansen rekommenderar jag LTs sportblogg då eminente David Nilson Hamne finns på plats i Visby. Den hittar ni på de här länken.

Jag jobbar i kväll på DN.se men ska försöka följa hockeyn också. Med lite tur kanske det går att klämma in en intervju, vi får se. Lovar dock inget. Beror på hur mycket fotboll, friidrott och annat som ska göras.

EDIT: Jag har mer än fullt upp här på DN i kväll. Är hur mycket grejer som helst som ska ut på sajten, och jag hinner tyvärr inte med några intervjuer. Sorry för det. Ska se om jag får tag på någon i morgon, fredag i stället.
copyright:www.hockeymedmariehallman.se

4 kommentarer:

Benny sa...

Viktigt att sätta sig i respekt inför mötet i kvalserien mellan lagen senare under säsongen.

Marie Hallman sa...

Benny: jo fast tre fyra träningar innan... lär bli träningsmatch med betoning på TRÄNING men kul ändå :D

Sven sa...

SSK vann med 5-3. Lagerström 2, Flodqvist, Chabada och Andersson ett var. Kul att junisarna får lyckas och att Chabada levererar direkt.

Marie Hallman sa...

Sven: Jag såg det! hinner dock inte göra några intervjuer. Får ta tag i det i morgon.