torsdag 5 augusti 2010

Stark start SSK!

Blev seger som ni säkert sett redan för SSK med 5-3 mot Brynäs i säsongens allra första träningsmatch.

Det går ju inte att dra en endaste växel på en match som spelas efter endast tre-fyra träningar på is och en vecka efter sommarsemestern tagit slut men det var ändå positivt att se att

* Martin Chabada presenterade sig redan i första matchen, kan tänka mig att han är sugen på att visa att han fortfarande håller och är en bra spelare.

* SSK:s juniorer/yngre spelare utlovades av Peter Popovic att få lite mer speltid och när de fick det så tog de vara på den. Två mål av Alex Lagerström, 19 år, ett av Thom Flodqvist, 19 år, och ett av Fredric Andersson, 21 år var precis vad man vill se i en sån här match.

Det har redan snackats om att de yngre är heta och driver på de äldre, om att det finns en bra moral i laget och att det strävas framåt nu och det här var fina tecken på det.

Brynäsmålen gjordes av Anton Rödin (också en young gun), Jonas Nordqvist och nya Dale Clark som enligt GD.se pangade in en jätterökare när han gjorde mål.

Pontus Sjögren stod i SSK:s mål, Niklas Svedberg i Brynäskassen. Jag såg i Expressen att Jocke Eriksson sågade Brynäs backar och målvakter och blev lite förvånad. Känns inte som Jocke direkt att gå ut med motorsågen sådär. Ska lyssna lite med honom sedan hur allvarligt menat det var.

Jag hann på grund av jobb inte ringa igår men det är ny match i dag fredag och jag är ledig från betalt jobb så jag ska se om det går att få tag på någon efter den matchen istället.

9 kommentarer:

tomas / brynäsportalen.se sa...

Känns väl lite som att Jocke bjöd på lite bränsle och expressen plockade fram motorsågen.
Mycket av sågningen verkade riktat mot Bjurling som inte stod i en match som är så tidig i schemat att den inte betyder något, mer än att en förlust alltid känns sur.

CiprY sa...

han sa ju bara vad ALLA tänker, att dom inte lär hålla

Anonym sa...

Vem är Alex? (Alexander) eller är ni kompisar Marie?
2 träningar för SSK, inte 3-4.
Du överdriver en aning med motorsågen! Han är saklig och utifrån sin kompetens ger han oss en inblick i vad vi alla kan se. Inte likt Jocke? Nää du känner säkert han med.. Han har uttalat sig förr men nu är han i moderföeningen och vill visa attityd som kapten.. även om du tog jätte hårt på detta som alla journalister brukar göra..

Humor!!!!!!

Kent Fredriksson sa...

Vänta lite med att dra växlar på något som ingen vet hur Jocke sa det. Kvällsblaskornas "Avslöjar" mentalitet vet vi alla hur det fungerar.

Lite trash hör till.

Marie Hallman sa...

Tomas: så kan det vara! absolut.

Cipry: Okej...

Anonym: Nä jag har faktiskt aldrig pratat med karln. Du har lite brist på glimten i ögat ser jag... eller så var jag lite otydlig när det gäller Jocke. Det om motorsågen var nämligen lite med glimten i ögat men jag ska försöka vara lite tydligare. Ska även kolla med honom om han verkligen var så hårddragen som det sedan blev i texten. Jag känner inte jocke privat men jag har intervjuat honom några gånger och varje gång har han varit rätt så försiktig i sina ordval.

Kent: jo det var därför jag skrev att jag ska kolla om han verkligen var så hård eller om det sedan blev hårdvinklat. Trash hör absolut till, det där var ju på rätt bra nivå också. Heja!

Anonym sa...

Men herregud! Det vaaaaar ju inte hårt det som stog.. Du har sågat på bloggen 10x värre än vad Jocke uttalde sig i piss tidningen.

Hehehe Alex.. va fick du det ifrån, Marre Hallman?

Anonym sa...

Filip Björk i SSK? Try-out enligt EP.
Vad vet du Hallman?

Marie Hallman sa...

Anonym: Marre lät trevligt, det kör vi på!

Anonym 2: Sorry. Har inte hunnit kolla det där med Björk. Pratade nyss med Fredric Andersson men glömde fråga om han sett Björk i krokarna... ska försöka hinna med och komma ihåg närmsta dagarna!

Marie Hallman sa...

Anonym2: Har ringt ett samtal och kollat. Verkar som att Björk inte har varit där än utan eventuellt ska komma över och köra lite med SSK nästa vecka som är träningsvecka.