onsdag 18 augusti 2010

Tyskt motstånd i kväll för Djurgården...

... Dags för Djurgården att ta sig an tyskt motstånd, Adler Mannheim, under första dagen på den lilla miniturne man är ute på. Laget åkte i går tisdag, möter som sagt Adler i dag, onsdag och sedan Sparta Prag i Prag på fredag och avslutar med Eisbären Berlin på lördag.

Det går inte att se kvällens eller fredagens match på viasat men lördagsmatchen är fixad nu. Har fått brev från den ansvarige redaktören som skriver så här:

" Vi har idag gjort klart med ytterligare en match i European Trophy. Nu på lördag: Eisbären Berlin-Djurgården, 14.00 Viasat hockey. Den kommer med all sannolikhet även att ligga uppe för försäljning på PPV på viasatondemad.se. Den ligger inte där än men snart"

Kvällens match går dock att följa via nätet, gå in på den här länken och välj Adler-Djurgården. Obs att matchen börjar 19.30.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oerhört synd att Stefan Lassen är skadad. Tycker att han har varit DIF:s näst bästa back (efter Boumedienne) i de två första matcherna. Kul att DIF-ledningen gjorde precis det jag hade hoppats på inför matchen också, d.v.s. att flytta upp Norman mellan Kempe och Ersiksson samt byta Ekman och Widing. Det ser lovande ut.

Synd att man inte kan se matchen bara. Får nöja mig med liveuppdatering medan jag pluggar. :P

Anonym sa...

Äh, det blev torsk med 3-0. Verkar som om DIF gjorde en riktigt usel match. Man hade t.ex. sex chanser i PP utan att göra mål. Samtliga av Mannheims mål kom i PP.

Marie Hallman sa...

Anonym: JA trist med lassen, har precis kollat lite med järlefelt, ska lägga upp det. Tråkigt att det blev 3-0 men spelet ska ha varit bra påstår Järlefelt. Lägger upp snacket snart :)

Anonym sa...

Ah, härligt! Mjo, skottmässigt hade DIF övertaget. Man sköt hela 35 skott utan att göra mål! Det var väl en sån där match då pucken inte ville sitta helt enkelt...