torsdag 29 november 2012

Gameday! Karlskrona-DIF uppdaterad x 2


Det blev visst lite vinter och det har ställt till det för Djurgårdens flyg och därmed för DIF som är försenade ner till Karlskrona. Beräknad ny starttid är 19.30.

DIF kommer hur som helst  till spel efter ett litet minibrejk på sex dagar och med tre raka segrar i bagaget – 6-2 mot Leksand, 2-1 mot Örebro och 2-0 mot Tingsryd.


Douglas Murray har tyvärr spelat sin sista match och Gabriel Landeskog har bara tre matcher (inklusive denna)  kvar innan han måste dra, även han av skatteskäl.

Nu har ju många av de andra, icke NHL-spelarna höjt sig senaste tiden, bland andra veteranen Kristofer Ottosson som har spelat riktigt, ritkigt bra och junioren Alexander Wennberg som åtminstone kan spela några veckor till innan han kanske åker iväg mot JVM.

Patrick Hörnqvist är kvar månaden ut om jag förstått infon rätt och bland andra Fredrik Bremberg har en hel del att plocka ut som han inte gjort än så det finns alla möjligheter att fortsätta uppåt i tabellen för DIF. De spelar dessutom tillsammans i kväll, för första gången sedan "Bengan" kom hem, med Kristofer Ottosson som center i den kedjan.

Karlskrona ligger sist i tabellen, sladdar rejält och byter spelare som få andra. 32 spelare har passerat truppen – så här långt. Sist in är franske landslagsmannen Kevin Hecquefeuille och lockoutade Chris Butler, båda backar, men ingen av dem verkar vara spelklar ikväll.

Djurgårdens Chet Pickard höll nollan senast, och han fick även börja denna match. inte Adam Reideborn som swehockey (och därmed även jag) angav först. KHK startar med Timo Leinonen.

Inga kommentarer: