tisdag 27 november 2012

Gameday! SSK-Almtuna


Lite konstig, eller framför allt ryckigt, spelschema nu tycker jag men SSK spelar hur som helst i kväll och tar emot Almtuna i Templet.

Det blir en återkomst för Jhonas Enroth i hans gamla arena men nu som motståndare då han vaktar Almtunas mål.


Det är samtidigt match fyra av fyra kontrakterade för Nicklas Grossman som spelat gratis och tagit alla eventuella kostnader som funnits för att få spela de här matcherna. Jag hoppas många är där och tackar av honom.

Kollar man laguppställningen så byter SSK målvakt, från Anton Forsberg till Sebastian Idoff. Robban Carlssonär tillbaka i startuppställningen (uppställd som extraforward senast) och går nu i en kedja med Damien Fleury och Ziga Jeglic.

Det leder till att Fredric Andersson som spelat med fransmannen och slovenen nu flyttas till en kedja med Jacob Dahlström och Johan Andersson. Thom Flodqvist som spelade med dem senast flyttas i sin tur till en kedja med Tony Lagerström och Emil Lundberg vilket i sin tur petar ut Gustaf Björklund till extraforwardsplatsen.

Kedjan med Jonas Engström, Matt Read och Emil Billberg är däremot intakt.

SSK åkte ju på en riktigt stjärnsmäll, 0-5, mot Malmö senast. Det blev slutet på en svit om åtta raka segrar men SSK har ju radat upp vinster under hösten och även om man räknar in plumpen senast är facit fina fjorton segrar på de sjutton (!) senaste matcherna.

Starkt det och det ska bli intressant att se om man kan dra igång ett nytt segertåg eller om det var början på dalande form senast.

Jag har varit på resa hela dagen och hinner inte ens hem till matchstart och att ta sig till Södertälje är inte ens att tänka på för då kommer jag fram när matchen är slut men jag försöker följa matchen via datorn så får vi se om jag får tag på någon efteråt eller inte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mcfleury har tjusigt gjort första baljan. där hängde inte enroth med.

Anonym sa...

Du flänger och far....