tisdag 13 november 2012

Gameday! Rögle-AIK


Elitserieomstart i dag, tisdag, också. Och för AIK ett bottenmöte i Ängelholm med jumbon Rögle som är fyra poäng efter nästjumbon Gnaget.

AIK har ju pendlat mellan att stänga till helt bakåt eller bjuda motståndarna generöst på misstag och frågan är ju var man befinner sig nu. Det är inte så långt uppåt, AIK har bara en poäng upp till tian Växjö och bara fyra till nian Timrå så det finns hopp för ett bättre läge även om det ser lite mörkt ut just nu.


Roligast att se i startuppställningen är återkomsten för Christian Sandberg som inte spelat på en månad på grund av ett höftbråck, en skada som han slog upp mot Brynäs den 17 oktober.

Sandberg får spela mellan Nicklas Jensen och Björn Melin i sin comeback och det gör att det blir lite omkastat i laget, Mattias Janmark får ta Melins ”plats” i kedjan med Broc Little och Esa Pirnes, kedjan med tvillingarna och Joakim Nordström är intakt medan Fredrik Hynning kompletterar Patric Blomdahl och Oscar Steen i fjärdekedjan där junioren Edgars Klavins spelade senast.

De tre ordinarie backparen är intakta, Christopher Aspeqvist är  tillbaka från sin utlåning till SSK och går in som sjunde back där Jonathan Andersson spelade senast.

Danne Larsson hade lite skadeproblem innan uppehållet men han är tillbaka i målet nu mot Rögle.
Jag ser matchen på tv, ska försöka ringa någon efteråt.

Inga kommentarer: