torsdag 21 februari 2013

Gameday! AIK-Färjestad

Sex poäng upp till slutspelstrecket och 18 pinnar - inför matchen mot Färjestad - kvar att spela om för AIK. Det blev ju förlust senast mot Skellefteå som i sin tur möter Brynäs i kväll.

Intressant om Saik kan ge en hjälpande hand till AIK den här matchen som man gjorde till Brynäs senast... sedan ska ju AIK ta poäng själva också annars är det ju skitsamma vad som händer där uppe. För Gnagets del alltså.



Mardrömsscenariot för AIK är ju förlust i dag samtidigt som Brynäs tar en trea, då är det nio poäng att ta in och förvisso 15 kvar att spela om men även om det går rent matematiskt så hängder ett "måste vinna" över AIK ikväll.


Nicklas Jensen är fortfarande kvar i kylan längst ut på bänken i övrigt finns backen Christopher Aspeqvist samt juniorerna Edgars Klavins, Jonathan Andersson, David Lillieström på frånvarolistan.

Daniel Larsson fick ju kliva åt sidan efter två perioder senast, Niklas Lundström kom in och höll nollan i den tredje perioden. Och nu ser jag att Lundström är uppsatt som startmålvakt för AIK. En liten gambling tycker jag då Larsson spelat bra trots förlusten senast (fick inte mycket hjälp där inte) och då Lundström inte har så mycket matchtempo i sig, Å andra sidan... är han väl sugen som få, det kan vara bra det med.

Inga kommentarer: