onsdag 20 februari 2013

Gameday! DIF vs Leksand

Det bjuds på två högintressanta matcher i toppstriden av HockeyAllsvenskan idag, dels fyran Västerås mot trean BIK Karlskoga i Västerås och dels DIF mot Leksand på ett fullsatt Hovet.

VIK och DIF har ju bara en pinne upp nu till BIK och det bäddar givetvis för en del nerver och heta känslor i båda matcherna.


Att Leksand -som numera går under alla möjliga öknamn av typen Lyxfällans IF runt om i Hockeysverige står på andra sidan isen på Hovet kommer garanterat leda till ett ljudligt Hovet.

Leksand har ju inget att spela för längre men vill såklart undvika tidigare års misstag att slå av på takten i slutet av serien för att sedan få svårt att gå igång till kvalserien. Jag vet att man vill hålla uppe tempot i samtliga matcher som är kvar så det blir inga bjudningar till Djurgården i kväll.

DIF hade ju rört om lite i laget senast men nu är kedjorna mer "normala" igen. Noterbart är att Christian "Fimpen" Eklund gör comeback trots allt strul med diskbråcket/nacken. Fredrik Linkan Bremberg är inte på isen. Jag pratade med honom på väg till Hovet och han har fortfarande problem med något i låret som hugger och jäklas och gör det svårt att trycka till i skären. Oklart när han är tillbaka även om han verkligen hade velat spela redan nu.

Jag är på Hovet, kommer ett par grejer senare i natt.


Inga kommentarer: