tisdag 26 februari 2013

Gameday! AIK-Växjö

Nedräkning nu i slutspelsjakten för AIK som har fyra matcher kvar inklusive kvällens match. Att det dessutom är Växjö med Robert Rosén på isen höjer ju på hettan ytterligare ett snäpp.

När han lämnade ingick det i dealen att han inte skulle spela de två först mötena på Hovet men den här matchen är det alltså okej och Rosén är uppsatt i en kedja med Ryan Lasch och Jan Hlavac.


AIK kommer till matchen med lite blandade resultat, fyra raka hemmavinster men också en mindre bra insats mot Frölunda borta senast.

Det är fem poäng upp för AIK till Brynäs som i sin tur möter HV71 borta. Kvällens gäster, Växjö har också något extra att spela för då Timrå som bara är fem pinnar bakom Smålandslaget flåsar dom rejält i nacken.

Daniel Larsson gjorde en sådär match senast -tyckte han själv och menade att han borde ha tagit ett par mål.  Det gör honom å andra sidan extra revanschsugen om jag känner honom rätt. Och det är han som startar i mål medan Niklas Lundström som saknades senast är tillbaka som backup.

Jag är på plats på Hovet så det kommer lite grejer senare.


Inga kommentarer: