fredag 15 februari 2013

Viasats fredagsrep! Shane Warschaw

(Shane Warschaw in action. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Domare har alla en åsikt om... jag och fotograf Pär Linusson tog rygg på Shane Warschaw, satte på honom en mygga och hängde med från resan till Hovet och över hela matchen.

Och frågade förstås både lite om situationer i matchen men även mer allmänt om hur det är att vara domare.


(Shane och Niklas gör införmatchen intervju. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Shane och hela domarteamet var verkligen öppna så stor cred för det! Det var riktigt roligt att stå nere vid isen och se hur relationen mellan spelare - domare  ändrades under matchen.

Spelarna visste om att Shane hade mygga och att allt som sades skulle spelas in och i första perioden var det lite försiktiga kommentarer, inga större utbrott.



(På isen. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)


Men ju tätare matchen blev, ju mer som stod på spel, ju mer känslorna växlades upp, desto fler kom i gång och ville snacka med Shane. Trots mikrofonen. En kul detalj är ju att några spelare var fram till linjemännen och frågade om de var mickade också eller om de kunde pratat med dem i stället.

Jag vet inte om linjemännen sa som det var... att bara Shane hade mikrofon men ja. Det var lite kul att se hur känslorna byggs upp och relationen ändras under en match. Eller som Shane sa, det var som tre matcher, en olika i varje period.



(Lite meck med micken mellan perioderna. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)


Inslaget hittar ni här på viasatsport.se  Titta gärna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sämsta domaren någonsin !

Anonym sa...

Håller med. Kommer att fira stort när han åker hem! Hoppas han aldrig mer sätter sin fot i Sverige.