måndag 25 februari 2013

Gameday! DIF-Tingsryd

Tre matcher kvar av grundserien i HockeyAllsvenskan och ett lite jobbigt läge för Djurgården som har sex poäng upp till trean Västerås och dessutom tio måls sämre målskillnad samtidigt som det bara är nio pinnar kvar att spela om.

Ska DIF ta sig upp på direktkvalplats måste man vinna alla tre som är kvar samtidigt som VIK måste förlora sina tre. Oddsen känns ju... sådär för det. Man vet aldrig men det känns lite tveksamt.


BIK Karlskoga ligger också för DIF, men där är differensen så det känns ju mer överkomligt och om nu DIF inte tar en av de tre första platserna så är det viktigt att gå för fjärdeplatsen. I playoffserien (som förkvalet heter från och med i år) tar man ju med sig lite bonuspoäng från grundserien.

Fyran får med sig fyra poäng, femman tre poäng, sexan två poäng och sjuan en pinne. Den fördelen är ju väl värd att ta vara på så det är bara fortsätta gå för fullt här.

Fredrik Bremberg gör för övrigt comeback i DIF i kväll mot Tingsryd hemma på Hovet. Han har haft problem med ligament i låret som gjort det svårt att kräma ur det han vill ur kroppen och har hämmats av det, bara hoppas det har släppt nu då.

Jag är tyvärr inte på Hovet, har varit och spelat in ett reportage som visas på torsdag (fredagssändningen är flyttad till torsdag) och får följa matchen via datorn men ska försöka göra något vettigt av det ändå.


Inga kommentarer: