tisdag 19 februari 2013

Gameday! SSK-Asplöven

Nytt möte mot ett bottenlag för SSK som tar emot Asplöven hemma. Det blev vinst mot Karlskrona -på straffar - så det var med visst besvär  och ikväll får man dessutom möta ett som till skillnad från Karlskrona har mycket att spela för.

Asplöven är indragna i striden kring det nedre kvalstrecket och är således i stort poängbehov.SSK skulle å sin sida behöva ett par vinster till för att säkra en av de tre direkt direktkvalplatserna så snart som möjligt då DIF, VIK och BIK flåsar Södertälje i nacken.


Just Asplöven har å tredje sidan varit ett bra lag för SSK att möta. Det krävdes visserligen straffläggning i första matchen där SSK vann med 2-1 uppe i Haparanda, men sedan har SSK vunnit med 6-0 hemma (då Anton Forsberg höll sin första nolla för säsongen och dels 3-0 borta då Idoff höll sin första nolla för säsongen och då Michael Nylander gjorde sin första match för säsongen.

Nu står det visserligen 1-1 efter åtta spelade minuter av första så någon ny nolla blir det inte.

Tränaren Johan Strömwall har särat på far och son Nylander och kör återigen med Micke Nylander, Ziga Jeglic och Damien Fleury i en kejda, William Nylander Altelius spelar i stället med Fredric Andersson och Robban Carlsson. Det är för övrigt den kedjan som har gjort SSKs första mål i den här matchen.

Jag försöker hålla koll på två matcher i kväll,båda på tv, vi får se hur det går!

Inga kommentarer: