söndag 28 februari 2010

Johan Holmqvist: " Jag har aldrig varit med om något liknande"

Här har ni text nummer två som landade hos GT och Expressen i går:


GÄVLE

Vinst med Frölunda – i en gammal välkänd tröja.

För i går var Johan Holmqvist plötsligt tillbaka i Brynäströjan igen:

– Jag har aldrig varit med om något liknande, men någon gång ska ju vara första gången, säger Frölundamålvakten med ett skratt till GT/Expressen.


Exbrynäsaren fick liksom hela laget spela matchen i Gävle i smutsgula träningströjor med Brynäsemblem på magen.


Snö på taken och rasrisk ute på Campus har gjort att Frölunda fått ta buss och färja till ishallen på Öckerö hela veckan.


När det sedan dessutom blev trassel med flyget, tidigare avfärd och plötsligt bussresa från Arlanda på grund av vädret på lördagsmorgonen gjorde den allmänna villervallan att de riktiga matchtröjorna glömdes kvar i Göteborg.


– Det kom vi på när vi satt på flyget. Så vi är tacksamma att vi fick låna tröjorna. De får gärna låna av oss om de behöver, säger Frölundatränaren Ulf Dahlén till GT/Expressen med något generad uppsyn.


Spelarna?

De tog det med ett garv:


– Alltså det har varit en otroligt speciell dag, ha, ha. Och det har varit så hela veckan att inget har gått vår väg så det blev mer att vi skrattade när vi kom hit och fick veta att tröjorna inte var med. Men det var skönt att vi fick veta det tidigt. Så att vi hann bearbeta det lite, skrattar Johan Holmqvist.


– Men vi hade bra fokus idag, så det påverkade oss inte alls. Vi gjorde det vi skulle göra och vi gör det väldigt bra.


Ja inte ska väl fel tröja kunna störa?

– Nej men det är så klart att det blev lite speciellt att spela i den där fula träningströjan, ha, ha men det var väldigt juste av Brynäs att vi fick låna dem så att vi hade några tröjor att spela med överhuvudtaget.

GT/EXPRESSEN/MARIE HALLMAN

Inga kommentarer: