måndag 15 februari 2010

Koll på andra sidan pölen: Bra flyt för Jhonas - udda förlust för Danne UPPDATERAD

Det flyter på bra för Jhonas Enroth på andra sidan pölen.
Tre segrar av tre möjliga i veckan som gick.

Den förre SSK-keepern inledde med att bara släppa ett mål, då Portland vann med 3-1 mot Syracuse hemma i fredags.
Jhonas tog 26 av 27 skott. Det enda han släppte in kom 8.32 i tredje och Jhonas blev second star i matchen.

I lördags blev det fler insläppta, men seger ändå när Portland vann med 5-4 mot Adirondack hemma. Jhonas tog 20 av 24 skott, släppte ett mål i första och tre i andra.

Portland hade spelledigt i lördags, men har spelat i dag måndag. Blev ny vinst, nu med 7-4 mot Hartford hemma. Jhonas tog 26 av 30 skott och såg därmed till att Portland tog sin nionde raka seger och är nu nära klubbrekordet som är tio raka.



Danne Larssons Grand Rapids spelade också på måndagen och där blev det tyvärr 1-2 förlust för Griffins mot Rockford, efter förlängning.
Detta trots att Danne gjorde ännu en bra insats, bara släppte in ett mål under ordinarie speltid ( i första perioden) tog totalt 27 av 29 skott (inklusive övertiden) och blev utsedd till third star i matchen.

För även Daniel har haft en bra vecka i målet även om det blev en minst sagt udda förlust i lördags (och nu OTL i går, måndag).

Griffinsmålvakten inledde med att ta 30 av 31 skott då Grand Rapids vann med 2-1 mot Texas borta i tisdags. Enda baklängesmålet kom 15.58 i tredje, Danne blev second star i matchen.

Blev vinst i fredags också, då Griffins vann med hela 7-2 mot Houston borta. Danne tog 26 av 28 skott, släppte ett i första och ett i tredje. Och blev utnämnd till third star i matchen.

Danne var en av tre stjärnor även på lördagen. I en match som slutade med en 0-1 förlust efter förlängning, mot Hartford hemma.
Surt som fan förstås att hålla nollan under ordinarie speltid och sedan ändå förlora 55 sekunder in på övertiden.
Danne tog totalt 34 av 35 skott och blev second star i matchen.
copyright: www.hockeymedmariehallman.se

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Marie! Hoppas allt är bra.

Vad tror du om chanserna att Bremberg kommer hem till DIF nästa säsong? Har du hört något? Han har väl sin familj i Sthlm? Nylander och Tellan har väl också sina familjer i Sthlm?

MVH
Jonas

Marie Hallman sa...

Jonas: När jag kollade för ett par veckor sedan visade det sig att DIF inte visat minsta intresse för Linkan. Men sån där kan ju ändras snabbt. Jag försöker få tag på Tommy Engström, ska se vad han har att säga om lagbygget. Hoppas jag kan ge dig mer info då! Ska man bara gå på familjer så har ju Nisse Ekman och Daniel Tjärnqvist också familjen här men spelar ändå på annan ort. Men som sagt, ska se om Engström går att nå någon gång inom en snart framtid... även om jag förstår att han är en uppptagen man