lördag 18 september 2010

Andra raka... uppdaterad

... hemmamatchen för SSK i dag lördag. SSK tar emot Färjestad som vann sin premiärmatch. SSK förlorade ju sin och fick Mikko Kalteva skadad. Å andra sidan är Arto Laatikainen tillbaka.
Jag är på plats och jobbar åt TT men kommer lägga ut lite noterat efteråt och även lite snack när jag är klar med TT som går först.

Djurgården möter Modo borta, AIK vilar eftersom de ju egentligen skulle ha spelat i går. Nu blir det ett uppehåll ända till tisdag, om det är bra eller inte återstår att se.

UPPDATERAT:
Blev en tung torsk för SSK som såg ut att ha kopplat greppet vid 2-1 men sedan ändå tappade alla tre poängen.
Det finns noterat samt snack med Riku Helenius och Dick Axelsson. Det kommer dock lite senare i kväll, har lite annat jobb kvar plus en resa hem att fixa först... så tack för tålamod ni som väntar!

3 kommentarer:

Lossenlad sa...

Försår fan inte va som hände i 3de.. VI hade matchen i två perioder och sen bara slafs i början av tredje.
Känns sjukt tungt att va d bättre lagt i 55 minuter och ändå förlora..

Marie Hallman sa...

Lossenlad: Jag tyckte det kändes som att SSK var med till Färjestads 2-1, var som att allt bra som de visat upp tills då bara poff föll i hop. Vet inte varför. Jag satt bredvid mentala coachen Johan Plate, vi snackade lite och han konstaterade att de i alla fall spelade bättre än mot Luleå. Och det är ju sant. Men ingen tröst för dig Lossenlad så klart.

Lossenlad sa...

Inte mycket till tröst nej, men d inger iaf lite hopp om framtiden. Kan SSK bara lära sig hålla i det spel dom hade under stora delar av matchen igår så kan det här bli en bra säsong ;-)