lördag 18 september 2010

Tung torsk i Övik för Djurgården + lite skadeinfo


Foto: Andreas Grandin

Blev förlust för Djurgården uppe i Modo. Övikslaget ledde ett tag med 3-0, DIF knappade in till 2-3 men kom aldrig ikapp.
Jag har inget snack nu (lördag kväll) utan testar och ringer i morgon, så kommer det snack då i stället.

När det gäller skadorna i DIF så pratade jag lite med Djurgårdens sportchef Janne Järlefelt i en av periodpauserna i Södertälje.
Han sa så här när det gäller ....

.... Stefan Lassen:
Har kastat plaststöveln och kör nu på is. Ska börja köra hårt, väntas vara klar för spel nästa vecka.
Han hade ju på sig en där stöveln på stadion men det var "förra veckan ju" konstaterade Järlefelt som även sa att Lassen haft det utomhus men kunnat träna på bra ändå.

... Markus Krüger:
Ska också börja träna nu, har testat lite, sprickan verkar ha läkt i hop. Förväntas även han vara klar för spel nästa vecka. Bra då Falk kör back.

... Marcus Ragnarsson:
Tränar på, oklart om/när det blir matchtest för honom men "det får ta den tid det tar" säger Järlefelt. DIF har fortfarande kontakt med Staffan Kronwall så att man är förberedda i fall det skulle lossna där. Man håller även ett öga på de spelare som inte får plats i NHL efter att camperna pågått ett tag. De började ju nu den här helgen så det är förmodligen om ett par-tre veckor som de riktiga godbitarna börjar blicka hitåt på jakt efter ny klubb. De första som får gå är ju mest rookies och spelare som inte håller högsta kvalitet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

kämpa ragge
/DIF

Jacob sa...

Härlig läsning som vanligt Marie. Du vet vad man vill läsa om.

Kämpa Ragge!

Marie Hallman sa...

Jacob, Tack du, jag undrar ju också lika bra att fråga när man ser honom i närheten :)