torsdag 16 september 2010

Kim Karlsson "Man måste vara jävligt vältränad"


(Kim Karlsson, inte så lång men rapp på rören. Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

Jag skrev en text till TT som var lite mer vinklad på Luleå också. TTs texter hamnar ju lite här och där runt om på Sveriges tidningar och nyhetssajter. Kvällens alster hamnade bland annat på DN.se.

Klicka på den här länken så kan ni läsa texten där.

Kim Karlsson, som ni ser här på bilden, har följt med Rönnqvist till Luleå. Jag frågade om Luleåtränaren hade ändrat något i spelet för att anpassa systemet bättre till elitserien och fick det här svaret, som inte fick plats i artikeln.

"Nej det är små detaljer i så fall, annars så är det i stort sett samma. Det handlar om att alltid sätta press på puckföraren. Han kanske har ändrat lite i boxplay men där spelar inte jag så jag vet inte."

Om ni undrar varför Karlsson ser lite konstig ut på bilden så beror det på spelaren som stod bredvid och trackade Kim... jag ska vara snäll och inte nämna några namn men en ledtråd är att han har vääääldigt många tatueringar som han försökte få in på ett hörn av bilden.

Jag borde såklart ha tagit en bättre bild till men hann inte, så sorry för det Kim.

copyright www.hockeymedmariehallman.se

6 kommentarer:

Robban SSK sa...

Kan inte säga så mycket mer än att jag åtminstone efter en match haft helt rätt med Brynäs och det var som jag skrev de enda lag jag sett dessutom.
Efter att nu sett SSK den här säsongen skulle jag nog inte lägga dem före Luleå i min tabell. Långt kvar? Javisst, men Luleå kommer definitivt chocka många lag i år.

Anonym sa...

Marie//

Vet du något om förhandlingarna mellan AIK och Popovic?

:-)

Marie Hallman sa...

RobbanSSK: Minns du min "varning för Luleå". Känns som den stämde rätt bra igår... Tyvärr får man väl säga för SSK:s del då.

Anonym Nej inte en susning ska ärligt säga att jag har missat det är och jag har inte hunnit kolla i dag heller. Inte än i alla fall.

Marie Hallman sa...

Anonym. har kollat lite. Har fått beskedet från en källa nära föreningen att det mesta i bladets artikel stämmer. Popovic har inte kritat på men det mesta i artikeln ska alltså stämma - enligt uppgift. Kan inte garantera dig att det är så men det var en hyfsat bra källa.

Anonym sa...

Okay, tack för svar och tack för en bra sida!

:)

Marie Hallman sa...

anonym: Tack själv för att du läser :)