lördag 30 november 2013

SSK straffade av Almtuna - igen

Jag var på Priscilla och såg inte matchen - men - utifrån LT och UNT kan man konstatera att det blev ny strafförlust för SSK 1-2 mot Almtuna.

SSK förlorade även första mötet mellan lagen, i Gränby islada - som numera heter Metallåtervinning arena - med just 1-2.


Den gången, den 11 oktober stod Niklas Lundström i mål, Johan Johnsson gjorde SSKs enda mål och Tobias Hage avgjorde i straffläggningen.

Nu, 29 november, stod Sebastian Idoff i mål, en Almtunaspelare styrde enligt matchrapporterna in SSKs enda mål som bokfördes på Jesper Thörnberg och Tobias Hage avgjorde återigen straffläggningen.

Det var efter första mötet som Johan Strömwall fick gå. Nu tror jag inte den här förlusten får samma konsekvenser för Anders Sörensen även om SSK gräver sig allt mer fast på jumboplatsen.

Det fina självförtroendet som ploppade upp under framför allt första perioden mot DIF i måndags verkar ha varit som bortblåst igen, även om SSK vann skotten med 40-25. Tungt. För att uttrycka det milt.


5 kommentarer:

Fredrik N sa...

Väldigt många av de 40 skotten kom förstås får riktigt dåliga lägen.
Så där som det kan bli när ett lag inte riktigt har självförtroendet. Spelarna vågar inte hålla i pucken och har ingen eller väldigt lite hjälp av sina lagkamrater när det händer.
Samtidigt var Hanses (och Idoff) grymt bra,

Heys sa...

Hej Marie..
Domren Sabelström tappade matchen tidigt i matchen. Spelet var tufft och det small friskt i sargerna. Dessvärre så var spelet också fult och flera spelare skadades, både SSK spelare och Almtuna spelare.
I SSK så skadades Pastnak och Fleury. Och det såg inget vidare ut när de fick ledas ut under matchen.
Har du möjlighet att få fram staus på dessa två SSK spelare.

Fredrik sa...

Fleury spelade ju nästan direkt efter båda gångerna han leddes ut så det var nog ingen fara. Pastnak hörde jag gjorde illa höften och skulle troligen behöva vila två veckor (det sista kan jag iofs blandat ihop med en annan spelare).

Heys sa...

Fredrik>> Spelade verkligen Fleury efter smällen i slutet på matchen?
Jag såg han inte... Men jag kan i.o.f. ha missat honom.
Han borde nog i så fall ha lagt en av straffarna...

Marie Hallman sa...

Fredrik o Heys: Tack för info och intryck från matchen. Jag har tagit lite ledigt i helgen, ska sedan spela in saker hela måndagen. Blir svårt att hinna kolla, kan hända att LT hinner före?!